Telefonisch

U kan een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen met de secretaresse op het volgend nummer

03 542 12 27.
Dit kan tijdens de uren van het secretariaat:

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14 tot 17 uurOpgelet!


Patiënten met klachten van hoesten, niezen, koorts, neusverkoudheid, keelpijn, andere infectietekens,… mogen niet naar de praktijk komen.

U belt

  • Met de dokter tussen 9 en 12 uur
  • Met de secretaresse tussen 14 en 17 uur : zij kan de vragenlijst al overlopen. Bij twijfel wordt uw naam en telefoon genoteerd en belt de dokter u later die dag terug voor een telefonisch consult.

Om die reden kunnen online afspraken tijdelijk niet gemaakt worden.

Gewone afspraken blijven zoals normaal lopen.  U kan deze enkel maken telefonisch tussen 14 en 17 uur; alle werkdagen behalve op woensdag.

Correcte informatie over het coronavirus vindt u hier.


Raadpleging

Als u online een afspraak maakt, zorg er dan voor dat u deze boekt op naam van de persoon die komt. Indien u online geen geschikte vrije afspraak vindt, kan u ons steeds telefonisch contacteren.

Kan u uw afspraak niet nakomen, gelieve dan minstens 24 uur op voorhand te verwittigen via telefoon.

Wenst u een langere raadpleging (bv. voor een gesprek of het invullen van uitgebreide formulieren) gelieve dit dan te melden zodat we hiermee rekening kunnen houden. Bij online afspraken kiest u dan bij 'kies een onderzoek'  voor 'gesprek'.

Indien u een afspraak wenst voor meerdere personen gelieve dit dan ook door te geven of door te voeren in het afspraaksysteem door te kiezen voor raadpleging 2 personen.

Betaal bij voorkeur elektronisch.

Medisch afgevaardigde: enkel afspraken via het secretariaat a.u.b.